Читайте нас у FacebookПершого жовтня ДержКно опублкувало трейлер до нового фльму Володимира Тихого Наш котики.
Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. Також хочу подякувати творцям фльму за те, що мовою кно говорять про важлив реч, за те, що нагадують усм, що вйна ще не закнчилася, що возвеличують укранських вонв гдно дають вдсч росйськй пропаганд. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Коли вйськова машина звернула на рунтову до- рогу, що вела в лс, зникла за деревами, баба вдразу дстала з кишен мобльний телефон. У порвнянн з першим, також надзвичайно скромним вкендом кнопрокату, вони впали на 86%. Чи можна дивитися з дтьми? Творц неполткоректно комед "Наш котики" презентували трейлер фльму.
дея для вдображення перших днв росйсько-укрансько вйни прийшла до Володимира ще на початку вйни. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. А отже, й нац. Хто працював над стрчкою Але цвях у труну укранського комплексу “меншого брата”. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. У розмову втрутився Лто: Це найвище мсце серед укранських фльмв. Володя Тихий умв це добре поставити, – каже Марко Супрун.
вже одне виправдову появу подбних комедй в укранському кнопростор. Але головною на екран надзвичайна акторська принадливсть Тубольцева, якого глядач уже мають знати за сералом Гвардя. Тривалсть: 100 хв. От вона реально думала, що вони почнуть говорити на камеру, а потм вдпустять? Страшенно бсило невмння колеги бачити очевидн реч. "На вйн справд було смшно - подивться на т смшн перемир'я. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. У фльм нколи з’являться китайська фгурка котика, що маха лапою. Тому в Укран складно жартувати не лише про вйну, а й про будь-як нш реч, що виходять за меж тематики радянського гумору. Поэтому достаточно быстро нашлась замена.
Ус розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не ста. ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, – каже Тихий.