15. Над фльмом працювали бльше 600 людей. Сценарй Володимир Тихий писав у 2017-му пвроку, зйомки фльму тривали три мсяц, а постродакшн — 14 мсяцв. Ус сцени знят у Чернгвськй област.
не забувати про подвиг чоловкв жнок, як поклали життя за Украну, як продовжують боронити наш кордони. В росйських меда вже звинуватили "Наших котикв" у тому, що вн розпалю ворожнечу. з ними – Танк, кавказька ввчарка. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Як повдомив режисер, “Наш Котики” можуть мати продовження. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно: Гумор часто допомага нам пережити темн часи та не зламатися, пояснити складн реч простою мовою, дестигматизувати окрем явища в суспльств. Робоча назва фльму спвпадала з назвою книги – Блндаж. мнстерки охорони здоров'я Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун.
Правда, на ex. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов. Змнити ситуацю можна тльки завдяки напруженй боротьб. Проте саме вони стануть головною причиною провалу ворожо операц. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в "запас", вже у цивльному житт. Котики — нова платформа ГО Канцелярська сотня, де в гровй форм кожен може виконати нескладне завдання. Зазвичай ми не знамо хнх мен.
На фронт добровольцями прибули нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв. Три таких, ще зовсм зелених добровольця, в минулому нженер, актор та продавець квтв, прижджають на фронт починають служити на одному досить тихому зовсм не престижному блокпост. Смятися над смертю та смерт в обличчя — два абсолютно рзних явища. Спробуйте виконати деклька завдань сам. Це кно про укранських добровольцв, як пшли на Схд захищати нашу крану вд росйських окупантв, терориств та вбивць. На жаль, результати стартового вкенду змушують переглянути ц прогнози, зменшивши х утрич.
– Мй шлях не був простим. ПТСР, певн наслдки. Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю.