– Акторський режисерський досвд допомагав. Нас рятував гумор, навть пд час бою. Мухи лтають, вз-вз… – ми так казали. Бо якщо ти глибоко зануришся в це, у тебе з’де дах. Я навть вигадував частвки. Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат. нстинкт самозбереження. Навть пд час бою. Кажу: Кожен вбитий сепар – це наш крок до наших двчат в тилу. Вперед, давай!
Окрм того, для заохочення або прискорення виконання якогось з завдань було б непогано мати можливсть ще й варювати винагороду для рзних батчв. для NewsskyАвтори укрансько комедйн стрчки Наш котики презентували у понедлок, 25 листопада, трейлер фльму, повдомля пресслужба Держкно Украни. — Жарт, якщо казати про кнокомедю, — це специфчна драматургя. Для порвняння: дебют Марис Никитюк, прем’ра якого вдбулась на Берлнале, при бюджет у 22 млн грн (частка Держкно 10 млн грн) заробив у прокат 373 тис. У розмову втрутився Лто: Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Наверное, в этом и заключается основная причина того, что в отечественном кинематографе царит абсолютная безвкусица и снимаются, прежде всего мыльные сериалы, а настоящих полнометражных фильмов выходит около пяти в год. “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
Головн котики у фльм — це добровольц АТО з позивними Грн, Лто та Професор, журналстка Оля, капелан та командир з позивним Пенальт. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв. Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка “продюсером фльму”. Автори пройшлися, наприклад, по Леондов Кучм.
Владслав Юрьвч, сть у хахлов одна позця глухая. За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Тод деяк кнотеатри не дуже рвалися включати його у програму, тому люди на Донеччин пдняли валт та розпочали флешмоб у пдтримку. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. UA уже может стать платным. На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона.
Офцйним саундтреком фльму стала украномовна псня “Жовтий скотч” гурту Yurcash. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою “Yellow tape”.