Кнотеатральний релз стрчки запланований на 30 счня 2020 рок.
Потм з’явилась дея зняти повний метр – про те, як ми рятували себе й смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю. Це те, що спровокувало нас на те, що ми зробили сценарй повнометражного фльму. У ньому довол специфчний, нердко чорний гумор. Як вони вибухнуть, коли побачать стрчку повнстю, не терпиться побачити. Сантаря! Донбас з посиланням на вдео, яке з'явилося на офцйнй сторнц фльму, яке активно поширюють користувач соцмереж. Перейти на сторнку, де можна купити книгу Все? – запиту Мачмонт. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш).
Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. "Вйна — це велика травма для всього народу, переосмислення через гумор — це крок до зцлення", - пдсумував експрезидент. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Очевидно, що не для всх глядачв така розповдь про вйну, яка трива та щодня приносить нов жертви, буде прийнятною. У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13.
Потм його образ перемалювали до бльш ндустрального та войовничого. Режисер монтажу: Володимир Запрягалов. Прокат картини трива. Дикий: Та й просто комедя вийшла на трчку – по-справжньому смшних жартв тут всього парочка.
– А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Виявилось: просто перенесли в нше мсце.