Режисер зазнача, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно:
У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун. Так, це не лише у фльм. Загалом спроба говорити про вйну з смхом вдалою та конструктивною. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно: Художник по костюмах: Олена Гресь
Наш котики - офцйний трейлерУ четвер, 30 счня, у широкий прокат виходить неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого “Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. ДетальншеКноповсть Наш котики — це трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю однойменного фльму режисера Володимира Тихого, який вн написав у спвавторств з Валерм Пузком. Вйна примна тльки тим, хто не зазнав . Наш хлопц потрапляли й потрапляють в полони. Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна. – Так, форма була моя. А Уляна Супрун, яка стала одним з продюсерв стрчки, наголошу: "Це смхотерапя.
Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. – Нашими котиками волонтери називають усх вйськових на фронт. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Кльксть балв, що нараховуться за виконане завдання, теж залежить вд типу завдання та конкретного батчу.
Мен особисто, в багатьох моментах якось незвично було бачити вйну – такою. Кожного разу, коли доброволець Професор так досить енергйно спвав соб пд нс Плине кача, я хоч-не-хоч тут же згадувала перший луцький похорон пд Плине кача ще фактично пд час Революц гдност. Труни над величезним натовпом. Труни, як пливли до Свято-Троцького собору. вс цю жуть у венах. Першу жуть, яка вводила у ступор, вдбирала мову. Плине кача записалося мен в голов на все життя саме таким, дуже сумним некном.