– М'ясо з плову вддавав побратимам, рибу також, з борщу виловлював м'ясо – вддавав. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. Для мене тварини – це чист стоти…
Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в запас, вже у цивльному житт. Ми часто говорили про Путна. – Чи важко було повертатись до мирного життя? Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун. Сама винагорода, яку ми ввели, складаться з двох компонентв — балв та грово валюти, котра врешт-решт конвертуться в реальну.
Водй з позивним Мачмонт у такт й стука по керму й хита головою. Сво враження вн написав в Facebook. Так, про вйну. Вн розповв, що режисер радився з ним щодо сценарю й опису геров, хньо поведнки. Бюджет: ? 40 414 999 Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. Тут можна згадати бравого солдата Швейка, який вносив плутанину в ус пдроздли (сво чуж), куди тльки потрапляв; мстера Пткна, котрий наробив шухеру в тилу ворога; польського канонра Доласа, який розв'язав Другу свтову вйну подарував нтернету мем про Гжегожа Бженчишчикевича з Хжоншчижевошчице, або "Солдат невдач", що висмяли безглузду американську кампаню у В'тнам. Чорн вуса додають серйозност.
Мачмонт, веселий тридцятирчний хлопець з стильною зачскою пд нуль. Тривалсть: 113 хв. Сподобалася стаття? Хлопц так: О, бульйончик. В середньому на один екран було продано 7 квиткв (близько 2 квиткв на екран на день). Очнь красва! Тр-чтир! В деал х ма бути в змоз виконати ваша мама (чи бабуся, якщо вона користуться комп’ютером). Це люди, що вдкривають новий свт, х чека фантастична сторя. Кадри з фльму
Вн також додав, що фльм показу те, що “ми нелегко ставимося до вйни, що ми цю вйну сприймамо такою, якою вона , залишамось людьми, як хочуть жити в мир. знаходимо соб якусь розраду”.