У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу.
Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. Дистриб’ютор стрчки – B&H Film Distribution. Хлопцям на передову! Соцальний, культурний запит, бажання побачити себе справжнми нщо не може вбити, бо це здоровий момент. Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких. Це корисно бачити укранським псевдокосмополтам, як звикли кривити носики, коли чують дерев'яний патротичний пафос (у Наших котиках його нема — а патроти ).
"Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. РежисерПод онлайн - тво пгулки вд панки. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. – У Луганську ми були тод, коли грали там вистави.
НЕ ЗАРАЗ. Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. Допоможе героям вистояти досвдчений доброволець з позивним Тренер, котрий постйно вжива футбольн аналог. Мухи лтають, вз-вз… – ми так казали. Знмальний процес “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Росйського президента Володимира Путна там також згадують. Мен сподобалася гарна укранська мова. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни). Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч.
БУКНеполткоректна патротична комедя Наш Котики виходить у прокат 30 счня йтиме у кно до 12 лютого.