А щодо готовност суспльства смятися — у нас вйна з Росю трива бльш як 300 рокв. Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз.
Хто твоя бабця, чуваче?З 30 счня по 5 лютого у Кропивницькому прокат буде стрчка "Наш котики" - укранська вйськова комедя. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Вйна примна тльки тим, хто не зазнав . “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого. Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. На кнець шостого року збройного конфлкту на Сход Украни втчизняний кнематограф нарешт поповнився фльмом, який претенду на цей специфчний жанр. Додому.
глядачв, касов збори картини перевищили 6 млн грн. Про вйну без пафосу "На вйн справд було смшно - подивться на т смшн перемир'я. Читайте такожКнотеатр PremierCity запрошу поцновувачв укранського кно 26 счня, о 19:00 на допрем'рний показ вйськово комед про будн бйцв АТО НАШ КОТИКИ. Наш Котики, повна назва Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану, робоч назви Блндаж, Котик з палаючими очима (англ. Це — перша укранська комедя про вйну на Сход. Також розповмо вам про новинки, як виходять саме у лютому. Наш котики увйшли до найбльш очкуваних фльмв 2019 року. Одне за одне зачепилося спрацювало.
Ось телевзор. Я актор. За сюжетом, нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Рол зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. Що життя продовжуться, треба смятися в обличчя ворогу та смерт. Туалет – Туалет! Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Так, це умови пострадянсько дйсност. Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн. Коли пишуть чи розказують про Наших котикв, дуже часто згадують Уляну Супрун.
Передусм це фльм про людей на вйн. А там, як в житт, трапляються рзн ситуац, як також можуть викликати смх. Тому для висвтлення годяться вс жанри, зокрема комедя. Це да змогу бльше дзнатися про реальнсть наших захисникв та краще зрозумти те, що вдбуваться на Донбас.