Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану".
Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун. Тож плануйте смейний похд у кно! Якщо дитин вже 12 рокв, вона може переглянути його в зал без батькв. З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма й повертаться назад. Вони не так пересчн. Коли буде така можливсть — обов’язково повдомимо. Тому що саме ц регони бачили все на власн оч. Поза тим, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Режисером укранського фльму виступив Володимир Тихий ("Брама"). Не менш переконливо перевтлилися у свох персонажв Д. А от Рося цим цкавиться займаться.
“Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Через це на прес-показ фльму в зал вдчувалася сильна незручнсть – яким би не було тво особисте ставлення, а все ж не дуже примно спостергати, як твою колегу за особисту думку так зухвало закатують в асфальт. А щодо готовност суспльства смятися — у нас вйна з Росю трива бльш як 300 рокв. Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий. Втм, саме ц геро стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Вн побачив: про що писати. Кадр з фльму У прокат виходять “Наш котики” — комедя про початок збройного протистояння на Сход.
Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат. Ти жартуш? (Пауза). ) – це неочкуваний конче необхдний погляд на культурну та полтичну складову Росйсько-Укрансько вйни. це хто так назвав? Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера Це корисно бачити укранським псевдокосмополтам, як звикли кривити носики, коли чують дерев'яний патротичний пафос (у Наших котиках його нема — а патроти ). Мутабор! – скомандував Радник. Псля цього виршили навть холостими не стрляти.
А тому – обов’язково йдть у кно на Наших котикв. Треба ж знати, на чий бк ставати у цих потенцйних дискусях