Гасло фльму — патротична неполткоректна комедя Наш Котики. Фльм вийшов в укранський прокат 30 счня 2020 року.
При хронометраж у дв години, фльм би лише виграв, якби на монтаж х викинули. Вн для вйськових, волонтерв, тих, хто зштовхувався з вйною бував на фронт. Вдповдь була такою ж, як в телеканалв: ще не час. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка “продюсером фльму”. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму.
Показати повншу картину свого життя та знайти бльше точок для порозумння з суспльством. А ще додамо геймфкацю, рзн гров винагороди та елемент змагання. Руководство ресурса после того, как к ним начали предъявлять претензии международные антипиратские ассоциации, решило наладить схему легального распространения музыки и кино. UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий.
А я: Тут так багато смертей, це моя курка. За основу взяли реальн розповд бйцв Добробатв та ЗСУ, а фльм зроблений поза традицями соцреалзму, який останнм часом буйно розквтнув на пострадянському простор. Зруйнувався стереотип про укранця як гречкося, який нколи не пде захищати Батьквщину, а якщо й пде, то за першо нагоди втече. – Перш за все, любов до Батьквщини. Коли ми були на фронт, ми постйно згадували про те, що козаки не думу гадали й страждали, а з веселими пснями йшли в бй, вони танцювали перед бом, вони плювали ворогов в обличчя. ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. Вона розповла, що комедйний фльм знмали чотири мсяц у Чернгвськй област за понад 42 мльйони гривень. Кервник цього напрямку в Укран сказав, що це – дуже ресурсний фльм.
Так! Фльм лагднший за бльшсть новин по ТБ. Тож плануйте смейний похд у кно! Якщо дитин вже 12 рокв, вона може переглянути його в зал без батькв.