Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!
мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя. Касов збори стрчки склали майже 3,5 млн грн. Якщо ви залучате волонтерв звдусль, ваш завдання мають бути простими та не вимагати якихось професйних здбностей. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти.
Тльки-но з’явився трейлер, посипалися звинувачення та негативн вдгуки. Наш хлопц потрапляли й потрапляють в полони. Чи не вперше в стор укранського кно картина за другий тиждень прокату збрала бльше грошей, нж у перший (на 35%). В США розповсюджена практика повертати ветеранв до звичайного життя через мистецтво та гумор. Режисер проекту – Володимир Тихий, в актив якого робота “Тамничий острв” (2008). Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution.
Тут купа нелогчних вчинкв геров, мсцями непереконлива акторська гра, рафнована лтературна мова. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв. А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни).
На великих екранах стрчка з’явиться 30 счня 2020 року. Головн рол у фльм “Наш котики” зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Бляв, вгеня Муц, Алла Соколова, Михайло фремов та нш.