Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!
Режиссер постановщик: Владимир Тихий – Ви не ботесь, що амплуа бйця-актора до вас приклеться? Капустина? – простогнав Професор. Лто дивиться на Професора. Головний герой — доброволець Лто. Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. Стрчка Наш котики — це перша укранська кнокомедя про под росйсько-укрансько вйни, що нин точиться. Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. З лдерв серед фондв — Повернись живим, Таблеточки та притулок для тварин Угольок. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч".
мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Одним словом – добровольц. А Уляна Супрун, яка стала одним з продюсерв стрчки, наголошу: "Це смхотерапя. Про це пише сайт MOVI GRAM Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. хтозна, чим би обернулася для не спроба повнстю м вдповдати, якби не геройський… ба навть супергеройський вчинок Грна. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook.
Коли знмаш комедю такого штибу, як Наш котики, маш справу з морем сторй, як в одну стрчку неможливо запхнути, бо то буде вже не комедя, а набр гегв. Якого нхто не очкував, який зупинив цей залзний план захоплення Украни з боку Рос. За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Смються й курять. Про мир можна псля перемоги. РежиссерГумор намагалися ( могли) обернути на зброю контрпропаганди, але завадили туалет деяк особист рахунки
Для здорового розвитку укранського суспльства драматичн под сьогодншньо реальност потребують художнього осмислення. А смх найефективншою практикою подолання соцальних травм да можливсть позбавитися стереотипв.