А деяк з першого погляду комчн ситуац насправд вдсилають до цлком серйозних проблем, як, наприклад, трансляця росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, чи проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну.
Майдан, окупаця Криму, росйсько-укранська вйна стали визначальними у житт мльйонв укранцв. До того ж, цю сценою починаться фльм. Також тут у нас найважливше! Куточок релаксац. А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв. Тобто через датчики змогли зафксувати, що подобаться людям чи готов вони придбати квиток у кно. ?У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор ми могли мститись нашим ворогам.
Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. "Постери "Наших Котикв" заполонили кнотеатри та вулиц укранських мст. Наскльки, на вашу думку, кнокомедя Наш котики може бути успшною з погляду свордного культурного десанту сенсв та образв у сфер укранського гумору? Чи мета в чомусь ншому? В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Ми побачили, що в Укран дуже багато талановитих людей, як займаються продакшеном, але коли хотли робити кольорокорекцю, ми були змушен вихати в Польщу. Катування бранцв у пдвалах Донецька чи Луганська — це теж не тема для жартв, бо виправдати таке неможливо. Для тих хто ще не встиг сходити в кно, а також для тих, хто встиг, але хоче ще, публкумо уривок з книги.
– пдхопив Губарв. дть у сраку! Особливо гумор ряту псля бою – як внутршнй захист вд усього пережитого побаченого. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою. У вдповдь почула багато спогадв з вйни. (Вкпедя) #НашКотики
Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики.