Ви зробили фантастичну роботу! Бо держава на таке буцмто грошей не дасть. Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. Три таких, ще зовсм зелених добровольця, в минулому нженер, актор та продавець квтв, прижджають на фронт починають служити на одному досить тихому зовсм не престижному блокпост. Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Тод Марков вдалося залучити приватних нвесторв.
Ну, я – старший! – вдповв Професор. Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати. Про це повдомляться на сторнц под в Facebook. Скани, зазвичай геть погано якост, перемшан з смттям та мотлохом, це зовсм не т дан, про котр пишуть в пдручниках з data analysis. Та то вже така солдатська традиця — пдсмюватися з капелана. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. Тихий зазначив, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал усм суспльством. Вн також додав, що фльм показу те, що “ми нелегко ставимося до вйни, що ми цю вйну сприймамо такою, якою вона , залишамось людьми, як хочуть жити в мир.
У нас ще деклька тисяч старих паперових декларацй (включно з раритетами, як от деклараця Юл Тимошенко за 1997 рк), колись вони вс будуть зацифрован. Володимир Тихий при написанн сценарю багато сплкувався з бйцями. Зйомки фльму тривали три мсяц у 2018—2019 роках й проходили на Чернгвщин; потм ще був тиждень дозйомок рзних деталей. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Капустина. У видавництв Фоло вже у 2020 роц вийшла книга Наш котики. Цей фльм покликаний наблизити под на сход Украни зокрема й до жителв Украни, що живуть так, нби вйни не сну. Это значит, что за этот $1 при средней скорости скачивания каждый пользователь ресурса может ежедневно скачивать до 16 фильмов в сутки.
А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим.