Лто сидв бля стни, понуро опустивши голову, Грн смявся, дивлячись в екран свого смартфона.
Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Так зван стандарти BBC, як давно вже стали чимось на кшталт лайки в украномовному сегмент нтернету, згадуються за час фльму деклька разв. Ходмо, розповм, що тут до чого. тльки коли увесь батч буде виконаний, ця валюта доступна волонтеру для пожертв на фонди. ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Це буфонада, в якй теж пафос. Прокат картини трива.
Професор вражено дивиться на рацю. Мсцями здаться, що х бльше, нж комедйних. – Повертаючись до фльму. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. На вдверто смшних та дуже трагчних подях. Не апартаменти, а, проте, бува грше, – зазначив подумки Професор. На сьогодн це перша в Укран стрчка про вйну, знята у легкому гумористичному жанр. Наш флагманський проект — Декларац. На початку кожен з них розповда свою сторю. UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора.
Внутршня назва проекту була Котики (або нндзя-котики, що виникають нзвдки, роблять добро та зникають). В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. Реальнсть потребу рзних форм осмислення. Кнопрокт вйськово комед з робочою назвою КОТИК З ПАЛАЮЧИМИ ОЧИМА АБО ЯК МИ ПОЛЮБИЛИ ЛОПАТИ в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану став одним з переможцв Одинадцятого конкурсного вдбору Держкно та отримав державну пдтримку розмром 980 тис. – Професя актора якось допомагала на вйн? Никто из группы не имеет боевого опыта, но это не станет преградой для масштабного поражения врага . Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету".