Наступного тижня, 30 счня, на екранах укранських кнотеатрв розпочнеться трансляця комед про украно–росйську вйну на Донбас Наш котики.
Гумор у стрчц свордний. "Наш Котики. Отож запитання вн ставить, на яке тисяч укранцв, кому за 60, вдповсти не можуть, бо навть випадков фото, де солдата знято у сирйськй чи гипетськй унформ, вдбирали на кордон, при поверненн додому, наказували мовчати. – Два мсяц. Що провокативнш ц жарти, то вони краще працюють. Серед ворогв також цкав акторськ роботи. Через те, що бльшсть сторй створен на реальних подях, досить легко поврити акторам. Продюсери стрчки - Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера. Хотлося б уточнити, що йдеться лише про цифри.
Але тльки сепарськ канали. За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. – А костюми – це щось з особистого? А спвпродюсерка фльму Уляна Супрун пдкреслювала терапевтичну роль фльму, мовляв, смх розряджа. Продюсер: Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера Лише це – вже привд його подивитись. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона. – Смерть побратима грати… – М'ясо з плову вддавав побратимам, рибу також, з борщу виловлював м'ясо – вддавав.
Головний претендент на Оскар, фльм Сема Мендеса 1917 за перший вкенд заробив понад 7 млн грн. Тех, для кого не всё так однозначно и которые до сих пор верят, что их там нет. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Коли буде така можливсть — обов’язково повдомимо. Читайте також: Михайло Бриних: ловайськ 2014. Вона гарно працю у рзних закликах до користувача: будь котиком, допомагай, вддай котикв добрим людям на добр справи тощо. Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна. Стар знайом мцно обйнялися та за доброю брежнвською традицю поцлувалися трич. Режисер проекту – Володимир Тихий, в актив якого робота “Тамничий острв” (2008).
– Зараз через фльм Котики мен вдмовили в зйомках у двох фльмах. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять.