Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. Пан Петро вважа, що якби вйськов не смялися не жартували на вйн, вони б там просто не вижили:
Втм, навть якщо так – це не мнус жоднй з двох стрчок. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . На хню думку, це неполткоректна патротична комедя. Навть псля деклькох виснажливих брейнштормв ми не придумали нчого краще. Про цей фльм буде ще багато розмов та суперечок. Але пдхд у формат телебачення не оперу чимось творчим — беруться готов стандарти. Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз. Вра Климковецька – виконавиця дино жночо рол. Внутршня назва проекту була Котики (або нндзя-котики, що виникають нзвдки, роблять добро та зникають).
Несподваним та непзнаваним поста на екран Дмитро Ярошенко, що зовсм недавно зграв роль Василя Стуса. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Заряджених вн би просто не змг нести. На сегодняшний день этот сайт удерживает за собой 10,95% от всей аудитории интернет-пользователей Украины (данные InMind). Це найвище мсце серед укранських фльмв. Поруч – свчки.
РежиссерГумор намагалися ( могли) обернути на зброю контрпропаганди, але завадили туалет деяк особист рахунки В результат стрчку дивилися в Краматорську, в Слов’янську. Бюджет – 42 мльйони гривень. Вони одягнен в камуфляж. Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка.
– Так, форма була моя. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Це було принципово. Режисер погодився, йому навть сподобалась ця дея. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух.