2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Тод нашу батьквщину захищали хто попало - актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Одним словом - добровольц. Цим людям дали те, що було, а було тод трохи... Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися - наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Саме завдяки таким людям наша крана дос сну.Петро Марина Порошенко разом з ветеранами вйни проти росйсько агрес подивились комедйну кнострчку Наш котики режисера Володимира Тихого, яка створена у копродукц Украни, Канади та США. Фльм розповда про пригоди укранських добровольцв на Донбас, як у 2014 роц пшли захищати Украну вд росйсько-терористичних вйськ.
Дмитро Тубольцев, виконавець головно рол Моя оцнка 8,0/10 До четврки бйцв також приднуться безстрашна журналстка, яка ма виконати секретне завдання. Про головних персонажв говорити не буду. Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… Як повдомлялося ранше, Джамала презентувала клп на псню "Цна правди" до однойменного фльму про Голодомор. Фльм вийшов на 219 екранах (нараз найбльша кльксть екранв для укранського фльму у 2020 роц), повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики.
Так ветерани вчаться говорити на складн теми через творчсть та жарти. Это значит, что ежедневно в каждый кинотеатр наведывалось всего по 172 зрителя. Наш котики Обабч не тягнуться рденьк лсосмуги, за ними виднються поля. Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн. Але якщо людина дивиться весь фльм, то й про що задуматися". Журналстка Оля (Вра Климковецька) — 100 вдсоткв влучання в образ, а образ — 100 вдсоткв вддзеркалення снуючих, живих кореспонденток з бойовим досвдом. Наше мсто росте, цкаво, чи доросте воно колись до Ужгорода?, – йдеться у повдомленн на сторнц фльму у Facebook.
Казка все ще залишаться у прокат. Кошторис фльму близько 32 млн грн, ус ц грош – державн. Це база декларацй чиновникв з пошуковою та аналтичною системами. Володимир Тихий народився 1970 року в Червоноград. Без рзниц, що в тй зал мал, стар.