По-друге, ця стрчка майже напевне нкого не залишить байдужим.
Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Дуже хочеться врити, що таких - меншсть. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Тод вже мен прийшла дея, як можна розширити цей пдхд та змусити його працювати день у день. “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Так вн себе назвав, коли знайомились. У комедйний жанр режисер загорнув герочний бойовик про укранських вйськових. Так зван стандарти BBC, як давно вже стали чимось на кшталт лайки в украномовному сегмент нтернету, згадуються за час фльму деклька разв. Ми часто говорили про Путна. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для “тепло зустрч”.
– Ваш фльм пропагандистський? Жанр: вйськовий, комедя Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран. Коли Володимир Тихий готувався до зйомок, вн здив на Схд збирав матерали з мсця подй: Художник-постановник: Володимир Любий Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй. Повна назва фльму – Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий.
Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Укранська мова з англйськими субтитрами З кого смються – того не бояться. нша справа, що контекст Наших котикв для нас дуже близький сприйняття такого гумору залежить вд дуже ндивдуальних факторв. Це кно про укранських добровольцв, як пшли на Схд захищати нашу крану вд росйських окупантв, терориств та вбивць. У блндаж заходить Пенальт й Мачмонт. Кремль, що горить, Путн у костюм матрьошки — це жесть.
За третй вкенд фльм збрав на 59-ти копях понад 1,4 млн грн. Кнотеатри прийняли ршення продовжити прокат на четвертий тиждень (нагадамо, фльм стартував у прокат 16 счня).