Перший рк вйни з Росю. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО.
Та коли атовц подивилися цей серал, вони почали висилати Володимиру багато свох споминв, анекдотв. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. “Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. Ось: пропущен отриман набран номери Натисла останн. Вона продюсу цей фльм разом з чоловком Марком. Так само критику викликала поява у комед псн "Пливе кача". Йому теж подобаються солдатськ посмшки та жарти, бо за ними капелан розум, що хлопц ще жив, це його тшить.
Это очень-очень качественная сатира, обязательно надо смотреть!Це розрив шаблону, — такими словами опису фльм Наш котики режисер Володимир Тихий. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху. Раптом у Професора зашипла раця. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил: В однй сцен треба було показати пдбитий танк у вод. Так, на Сход гинуть наш вйськов, а поряд з цим ведеться запекла вйна в медйному простор. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушають добровольцями на Донбас.
Храбрость, доблесть, немного гипноза и особенный юмор - прямые попадания для "теплой встречи"! По-друге, ця стрчка майже напевне нкого не залишить байдужим. Частину коштв (менше третини) видлила держава. Гумор розпочинаться з само назви: Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. З написами MAN/WOMAN, блоснжним туалетним папером навть… бде. Труни над величезним натовпом. Журналстка, яку ледь не взяли в полон, могла там залишитись. Розумниця моя! Звдки знаш? Двчинка: Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв.