Загалом, вд початку кнопрокату 23 счня Екс заробив 463 тис. грн. Кошторис фльму склав 25,7 млн грн, з них 12,8 — державне фнансування. Фактично фльм уже залишив екрани кнотеатрв.
У четвер, 30 счня, у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно стрчка у жанр комедйний екшн. Цей фльм покликаний наблизити под на сход Украни зокрема й до жителв Украни, що живуть так, нби вйни не сну. (2,33 % вд кнцевого кошторису фльму). А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр. Це буфонада, в якй теж пафос. Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун. Почувши це Лто ще бльше обурився. Назва: Lethal Kittens or how we came to Love our Shovels during a Limited Anti-Terrorist Operation with Temporary Elements of a State of WarОригнальна назва: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стануРк выпуску: 2020Жанр: Вйськовий, комедя, драмаРежисер: Володимир ТихийУ ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Його персонаж мав позивний Професор. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку.
Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . Але давайте все ж поговоримо детальнше. Студ Бедлам, Директоря Кно, Банесто, Babylon’13 Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. А смх найефективншою практикою подолання соцальних травм да можливсть позбавитися стереотипв. Я в нй воював.
Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Green – зелений. Не апартаменти, а, проте, бува грше, – зазначив подумки Професор. Це постйне моделювання певного образу, комфортного для якось частини суспльства. И что самое ужасное, в последнее время ресурс EX. Грн попрямував до Дикого, який ознайомлював Професора з встановленими порядками на позиц. Ус сцени знят у Чернгвськй област. Серед акторв, що з’являться у кадр, ветерани АТО. Н, поврте, можуть бути сльози. “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.