На дальню позицю пд назвою "Туалет" пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв, до яких згодом приднуться журналстка Оля та капелан.
Початок, безумовно, сподобаться всм. Дебют Нармана Алва Додому, який змагався за нагород Канн, при бюджет 20 млн грн (державна частка – 16 млн) заробив 1,7 млн грн. Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина. Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Тема для жартв бльше, нж несподвана – перший рк росйсько-укрансько вйни на Сход Украни, формування добровольчих батальйонв, стосунки з мсцевими жителями, росйськ вйська на Донбас. Наш вони, наш добровольц були готов це дивитися.
Фльм Мо думки тих опустився на сьому сходинку загального рейтингу касових зборв в Укран, пропустивши вперед комедю Наш котики. Навть позивний соб вибрав Грн. Ось у цей мшечок складамо харчов вдходи, ось у цей – паперов, а в цей мшечок – пластик. Водй з позивним Мачмонт у такт й стука по керму й хита головою. КоментарЗ наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. За три тижн ус декларац були оцифрован, а Денис купив третину тонни мандаринв та похав роздавати х пораненим вйськовим. Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун. Ус сцени вдзнят у Чернгвськй област. Гра журналстку, яка хоче зробити ункальний репортаж. Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун.
Шашки, шахи, монополя, мнбльярд. Ранше Столичний регон повдомляв про те, що фльм киянки про Донбас потрапив на Берлнале. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках. Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази подй на сход. Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. Не пущу! Нам РПГ самим потрбн. Також у картин знмались Станслав Бжезинський, Вра Климковецька та ще один льввський актор Ярослав Федорчук. Но мы поняли, что это может дезориентировать зрителя.
Наш котики – це скорочена назва комед. вимовити простше ще легше запам’ятати. Бо зробити це з повною версю складнше, адже звучить вона так: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки.