Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Особливо над ворогом. Укранський режисер, закнчив кнофакультет Кивського державного нституту театрального мистецтва мен вана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла ллнка). Ну що вам сказати? Ну так, комедя така соб. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги. Усе було лише заради того, щоб люди поглянули на ситуацю там по-ншому. За словами режисера, це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Але веселий настрй пд час перегляду цього фльму вам точно гарантовано.
Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк тощо. Автори називають стрчку неполткоректною та лкувальною. Ще до того, як ми чули, що йдуть Гради, вн за секунд 15 починав гавкати в той бк. У ролях: Дмитро Тубoльцев Дмитро Хом’як Ярослав Федорчук Дмитро Ярошенко Михайло Кукуюк Сергй Солопай гор Портянко Роман Халамов вгеня Муц Вн давно повернувся з фронту.
А позаяк вдбуваться це миле серцю кожного укранського патрота дйство протягом перших же хвилин, на це кно радимо в жодному раз не запзнюватися. Наш котики — третй повнометражний фльм Володимира Тихого. Також у картин знмались Станслав Бжезинський, Вра Климковецька та ще один льввський актор Ярослав Федорчук. Лто знову грюка по кабн. Про це повдомляють кореспонденти “Четверто студ” з кнотеатру “Планета Кно”. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в запас, вже у цивльному житт. Олена Лвцька Як от в одному з епзодв новобранець телефону татов пдставля телефон ближче до вкна, щоб чутно було пострли. Дан ми конвертували в бета-версю declarations. Бо держава на таке буцмто грошей не дасть.
Автори фльму не бояться гратися з стереотипними уявленнями про укранцв, тому не диву деклька епзодв, де фгуру справжнй делкатес нашо нацонально кухн – сало. Проте не вдкриватиму вс карти й не переповдатиму всього, адже це потрбно бачити. Втм, даю пдказку: звернть увагу на тризуб в однй з сцен.