Вн спостергав за дями Губарва та кореспондентки на монтор у власному кабнет.
На його думку, гумор вдгравав важливу роль пд час складних ситуацй. – У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. У команд продюсерв опинилася колишня виконувачка обов'язкв глави МОЗ Уляна Супрун з чоловком Марком (зненацька) Степан Бандера. Головний герой - доброволець "Лто". Головн котики у фльм — це добровольц АТО з позивними Грн, Лто та Професор, журналстка Оля, капелан та командир з позивним Пенальт. Гумор у стрчц свордний.
Татов дзвониш? Баба (грайливо): З середнм балом 32,9 фльм не змг потрапити до списку 69 фльмв як отримають фнансову пдтримку вд Мнкульту. У квтн 2018 сайт вдвдали майже 2 мльйони користувачв. Теми, над якими смялися, — це дуже приземлений мщанський гумор, пов’язаний з подружнми зрадами, тещами й так дал. Таке припущення вн висловив, коментуючи участь у фльм Михайла Кукуюка. Дебют Нармана Алва Додому, який змагався за нагород Канн, при бюджет 20 млн грн (державна частка – 16 млн) заробив 1,7 млн грн. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. Як буквально, так фгурально.
У листопад в широкий кнопрокат вийде патротична кнокомедя “Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану”. Сумний прогноз для укранського кно на 2020 рк. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. В центр сюжету Наших котикв три зелен добровольц, котр потрапляють в АТО. ще одне: фльм, в якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч. Наш котики – це герочний фльм, який возвеличу укранських вйськових, змальову х супергероями, як можуть голими руками побити озброних до зубв супротивникв.