Згодом до них приднуються Пенальт (футбольний тренер, по сумцниству – командир), Капелан (вйськовий капелан) та журналстка Оля (стандарти ББС, авжеж), а сама позиця ста досить важливою наш геро замсть того, щоби пдтримувати у чистот найкращий туалет у всьому АТО, змушен вдбивати танков атаки, та воювати с кадировцями та росйським спецназом, та стають особистими ворогами Владислава Суркова.
Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: "Пшла геть!". Це про под 2014 року, коли хлопц прийшли на вйну одними, а пшли ншими. Сценарй Володимир Тихий писав у 2017-му пвроку, зйомки фльму тривали три мсяц, а постродакшн — 14 мсяцв. м було по 18 рокв. На початку кожен з них розповда свою сторю. Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. Почали ми з повного рев’ю наявного коду, бо увесь цей час вн розвивався у хакатонному стил, а потм пропрацював майже 3 роки. Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. Та все ж режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з продюсерами горем Савиченком, Марком Супруном та Уляною Супрун пшли цим ризиковим шляхом. Початково творц фльму планували, що вн вийде в укранських прокат у листопад 2019 року.
Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х.лом. Пенальт, все показав, все розказав, – звертаться до командира Дикий. У мереж з'явився офцйний трейлер патротично неполткоректно комед "Наш котики". Ми побачили, що в Укран дуже багато талановитих людей, як займаються продакшеном, але коли хотли робити кольорокорекцю, ми були змушен вихати в Польщу. Арабески, Украно, Goodbye! та Вавилон’13. Чи поява серед спарв генерала з менем Борис Тодуров (як такий привт вд продюсерки Уляни Супрун). Руськй мр – всобъмлющая дея. “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий. Це саме так було. У фльми розповдаться про под 2014 року, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
Але. Туалет? Казка все ще залишаться у прокат. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Втм, у ц битви третя сторона – домальована на постпродакшен Смерть у вишиванц квтковому внку, яка являться тим, кому прийшов каюк. Сюжет, як для стрчки про АТО вйну, досить класичний: наприкнц лта – початку осен 2014-го група добровольцв приздить у степи Донеччини захищати позицю з романтичною назвою Туалет. Хлопц так: О, бульйончик.
Як на мене – картина вдалася, вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава . Тож просто сходть подивться. Воно того варте.