В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй.Пояснюючи дею фльму, вони вдзначили, що на передовй нема часу оплакувати побратимв, коли ворог атаку, а жарти стають свордною розрадою та вдпочинком. Особливо гумор ряту псля бою – як внутршнй захист вд усього пережитого побаченого.
Презентувати прихали геро та творц фльму. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму. Продюсер: Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Продюсер взуальних ефектв: Олексй Москаленко. З нього виходять двчинка та баба. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух.
У ролях знмалися: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезинський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. ua кино является самым популярным среди всех существующих кинообителей в Украине. Чорн вуса додають серйозност. – Перш за все, любов до Батьквщини. Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. тльки коли увесь батч буде виконаний, ця валюта доступна волонтеру для пожертв на фонди.
Один з солдатв запиту: Чому ж вн нам не розповдав?. Для тих хто ще не встиг сходити в кно, а також для тих, хто встиг, але хоче ще, публкумо уривок з книги. А тому – обов’язково йдть у кно на Наших котикв. Прем’ра: 30 счня 2020 Тому, ми вс, хто живе в Укран, Канад, США, Франц та Нмеччин, хто перераховував власн заощадження, або хав волонтерами у район наступу росйських вйськ — ми вс у тем. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. На фронт добровольцями прибули нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Вн допомага людям подолати страх перед владою, агресю сусда, старстю тощо. Лише це – вже привд його подивитись.