Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм. У вдповдь почула багато спогадв з вйни. Одна сторя особливо сподобалась. Якось вн отримав повдомлення, що на позиц 300-й, тобто поранений. Коли почав з'ясовувати, виявилось, що бйця сильно вкусила кшка його вдправили в госпталь до Харкова переврити, чи нема сказу. Так, з кшкою у пакет вйськовий похав до мста. Це була байка для всього пдроздлу.
Дата прем'ри фльму поки що невдома. Туалет! Ви, що там поснули? Знову таки, настрй того ж Блндажу здаться мен бльш вдалим. Нагадамо, вийшов трейлер укрансько молоджно комед "Халепа на 5 Baksiv". вс цю жуть у венах. Авторам та акторам все вдалося! Так тримати! Чекамо на нов фльми. Геро лишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму (текст Валерй Пузк та Володимир Тихий, люстрац вген Матвнко). Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема.
Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. Фльм “Наш котики”, що розповда про те, як у 2014 роц укранськ нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушили захищати батьквщину вд нападу росйських вйськ, став найкасовшим ноземним фльмом в Рос. один смшний момент, коли у Чернгов знмали сцену окупованого Донецька так зван ДНРц-актори почали обстрл, мсцев мешканц викликали полцю, бо подумали, що вдбуваться захоплення хньо ОДА”, – додала Супрун. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. Мен сподобалася! Юрй Ричук
Цей пес врятував дуже багато життв. У фльм здаться посмялись з усього. Чстий кайф, – Губарв потер руки. Дякую! – Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Пов'язу хнй блндаж з зовншнм свтом футбольний тренер Пенальт, втлений непрофесйним актором Дмитром Хом'яком ("Припутн"). Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. Ззнаться, що фактично грав самого себе та принципово знмався у тй самй форм, в якй воював.
Можна довго дискутувати про те, можна так робити чи н. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. нша справа, що контекст Наших котикв для нас дуже близький сприйняття такого гумору залежить вд дуже ндивдуальних факторв. Мен було смшно час вд часу.