Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий.
Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). Чи можна дивитися з дтьми? Дмитро Чаплинський, тобто я; Режисер – Володимир Тихий каже, знмати комедю про вйну, крок ризикований. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев ("Пошук" (2014)), Дмитро Хом'як ("Припутн" (2016)), Ярослав Федорчук ("Гтлер капут" (2008), "Повернення мушкетерв" (2009)). – Ви не ботесь, що амплуа бйця-актора до вас приклеться? А, ну Сторожова застава Захар Беркут - цлком ок). У них все це працю, адже смх насправд да певну амнстю. – Сюжет фльму базуться на реальних подях чи там бльше вигадки?
Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху. А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. вона сдала до мене на руки, я годував. "Помста ворогу" Продюсери: Марко Супрун, Володимир Тихий, гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема, Уляна Супрун (колишня голова МОЗ Украни). Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Смерть тут, до реч, дуже кумедний персонаж. А як вам було з жею на фронт? За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн. Прем’ра: 30 счня 2020
А смх найефективншою практикою подолання соцальних травм да можливсть позбавитися стереотипв. Так, на Сход гинуть наш вйськов, а поряд з цим ведеться запекла вйна в медйному простор. Наша журналстика сну завдяки вам. Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв. Мен було смшно час вд часу.