Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням.
— як воно. Внучка щебетала: Я ж казала!.. Презентувати прихали геро та творц фльму. ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. з ними – Танк, кавказька ввчарка. Вн же написав сценарй "Наших котикв". – А костюми – це щось з особистого? Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини.
– У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Наш котики – це герочний фльм, який возвеличу укранських вйськових, змальову х супергероями, як можуть голими руками побити озброних до зубв супротивникв. Вона продюсу цей фльм разом з чоловком Марком. Мутабор! – скомандував Радник. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. На хню думку, це неполткоректна патротична комедя. Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз.
Наш котики точно наробили галасу. Читайте такожКнотеатр PremierCity запрошу поцновувачв укранського кно 26 счня, о 19:00 на допрем'рний показ вйськово комед про будн бйцв АТО НАШ КОТИКИ. Йому теж подобаються солдатськ посмшки та жарти, бо за ними капелан розум, що хлопц ще жив, це його тшить. Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. Супрун також розповла, що сцени з фльму насправд розповдями вйськових-добровольцв, як захищали Схд Украни. Актори настльки майстерно грали, що я щиро спвчувала м. Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. Кнорежисери ж запевняють, ця сума не видаться вдразу лише тим, хто виграв конкурс.