В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день).
Вже за цю назвою було розроблено логотип, брендинг та айдентику веб-сайту, вдповдно вс ачвки в нас теж з котиками мають котяч назви. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. Торк на фнансування патротичних картин з держбюджету видлили мльярд гривень: половину направили в мнстерство культури, ншу – в Держкно. найважливше, що у стрчц нема мсця для песимзму та безнад. В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. – збуджено заверещала кореспондентка.
Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. А тут виходить, що навть строго побутове безамбтне "Скажене веслля 2" примудрилося однаково роздати колишньому ниншньому укранським президентам, а у "Наш котики" – н. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Що ж вдрзня Наших котикв вд усх нших фльмв про вйну? Насамперед вдсутнсть пафосу та присутнсть гумору. Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. Оператор постановник: Сергй Стефан Стеценко
Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. Так вн себе назвав, коли знайомились. Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. (Драматична пауза). З огляду на вище сказане, у нас для вас добра новина: 30 счня у прокат виходить неполткоректна патротична комедя Наш котики. Цей фльм зрозумють не вс. Професор ошелешено: Фльм був знятий за пдтримки Укранського культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно.