А разом з виходом у прокат видавництво Folio видало книгу Нaшi кoтики.Блiндaж. Вд несподваного успху до провалу. нод на вйн вдбуваються так дива, що якби показати у фльм, то скажуть, що сценаристи навигадували. От вона реально думала, що вони почнуть говорити на камеру, а потм вдпустять? Страшенно бсило невмння колеги бачити очевидн реч. ПРО ФЛЬМ Тут можна побачити харизматичного Михайла Кукуюка, переконливого Романа Халамова, хоча актор вартий бльшого, нж рол пдлих “пацюкв” в кожному другому укранському фльм. Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. Якою дорогою, на вашу думку, ма йти укранський кнематограф, щоб наше ветеранське кно було не тльки герочним, а й дотепним? Чого браку держав, щоб фнансувати створення таких стрчок?
Тому що сатира як правило не щадить нкого – н свох, н чужих, н випадкових перехожих. Мен сподобалася гарна укранська мова. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч. Геро кнокартини – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. В Европе проблему непопулярности кинотеатров решают современно. Тому на хнй скромний блндаж органзовують масован атаки з танками та бронетранспортерами, як тим доводиться крзь власн жах панку вдбивати. А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували.
Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера-молодший Я в нй воював. — Плюс, плюс. Наш котики – фльм не бездоганний. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. А от його конкуренти не продукували взуального образу взагал. Жанр комедя