Також ви можете придбати кноповсть Наш котики. Блндаж, написану за сценарм Володимира Тихого.Вк: 12
А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для тепло зустрч! Ну а вмння посмятися з самого себе – це взагал ознака здорово людини. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Дмитро Тубольцев, виконавець головно рол Заявлено, що це комедя. Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. А створений вн був наприкнц 2014-го, коли ми отримали величезну (як нам тод здавалося) кльксть вдсканованих декларацй доходв та статкв укранських високопосадовцв.
Оце в нашому випадку складним експериментом. – Зараз через фльм Котики мен вдмовили в зйомках у двох фльмах. Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону". Хочемо подивитися фльм онлайн, але й грош закинути на розвиток укранського кно. Комусь не вистачить пафосу, а комусь буде занадто чорним гумор.
Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Це буфонада, в якй теж пафос. Новини Донбасу, новини кно, Наш котики, трейлер, комедя2014 рк. На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. – Так мнський. Наверное, в этом и заключается основная причина того, что в отечественном кинематографе царит абсолютная безвкусица и снимаются, прежде всего мыльные сериалы, а настоящих полнометражных фильмов выходит около пяти в год.
“Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.