– М'ясо з плову вддавав побратимам, рибу також, з борщу виловлював м'ясо – вддавав. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. Для мене тварини – це чист стоти…
Серед акторв, що з’являться у кадр, ветерани АТО. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Про нього сперечатимуться. гражданке штатов Джемми Томас-Рассет за то, что она скачивала музыку в интернете и потом использовала её в личных целях. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом.
Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. Коли ми входили в Пски, його рятували наш медики, повитягували з нього осколки. Сюжет розповда про чотирьох бйцв ЗСУ, як спритно вправляються з сепаратистами на початку конфлкту на Донбас. Трошки, на мй погляд, перегра Вра Клмковецька (Оля), але саме трошки, тож не дуже випада з загального ряду, де вс персонаж (навть другопланов) вдграють саме те, що треба саме у цьому фльм. “Комедю створено кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Труни над величезним натовпом.
Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. А ми хба не передова? Ранше Телекритика розповдала, хто перемг на Kharkiv MeetDocs. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014. Хто у вас за старшого? – сказав серйозним голосом. “Ми знамо Володимира з самого початку, вдколи прийшли на Майдан. Фльм демонстрували на 25 екранах. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона. Вони хочуть дивитися втчизняне кно, але м не подобаться, що пд цим соусом м можуть втюхати неяксний продукт.