Фото: babylon 13Патротичний фльм Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану вийде у широкий кнопрокат уже в листопад цього року.
Вийшов рздвяний клп, який знмали луцьк продюсери (вдео) – Професя актора якось допомагала на вйн? Вйна примна тльки тим, хто не зазнав . Татов дзвониш? Баба (грайливо): нод на вйн вдбуваються так дива, що якби показати у фльм, то скажуть, що сценаристи навигадували. – Кожен третй на фронт бачить сни про те, що горить Кремль. Це можливсть подивитись на вйну ншими очима зрозумти, що там теж живуть люди, як не тримають автомати в руках 24/7. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами.
Дмитро Чаплинський, тобто я; Слава Укран! – крикнув вн, приязно махнувши рукою. Попереднй показ фльму вже вдбувся – його продемонстрували укранським ветеранам, як брали участь в АТО ООС. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою “Yellow tape”. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. Бо держава на таке буцмто грошей не дасть.
Таких довол багато, тому з цих крихт складаться суттвий вдсоток того, що було зроблено в цлому. Читайте такожКнотеатр PremierCity запрошу поцновувачв укранського кно 26 счня, о 19:00 на допрем'рний показ вйськово комед про будн бйцв АТО НАШ КОТИКИ. Ззнаюся, у клькох сценах мен було смшно. Звсно, вйськовий гумор досить свордний, але такий вн у житт, такий вн у цй стрчц. Татов дзвониш? Баба (грайливо): До реч, хтось там вище нбито казав, що до Тарантно стрчка Тихого недотягу? Дурниц.
1. На знмальну групу викликали полцю. У Чернгов знмали сцену про “бойовикв” бля будвл донецько ОДА. Знайшли схожу будвлю, ялинки, поставили акторв в камуфляж, з зброю та сепарською символкою. А тод прихали полцейськ. х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити “самопроголошену ЧОДА”. Псля цього виршили навть холостими не стрляти.