"Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська. - Було примно працювати над святковими костюмами. Там багато вишивки, рзних прикрас, як ми робили вручну. З дроту виплтали фбули, нагрудн пдвски. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. Пощастило взяти у колекцонерв таких три пдвски, зняти з них форму й вдлити цю красу".
Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн). Генеральний меда-партнер та бродкастер: телеканал УкранаЗ повст вана Франка зробили досить унверсальний дуже видовищний фльм для захдного ринку, але шкода, що настльки вторинний хня доля настльки очевидною для глядача, що у фльм просто нема нчого несподваного. Бережися, монголе, начувайся, загарбник! Але, все-таки, з огляду на перспективу мжнародного прокату, кольоровсть тльки б додала бонусв фльму. На зйомки фльму пшло 113 мльйонв гривень. Команда "Захара Беркута" довго шукала грську ущелину, де можна було б зняти масштабн батальн сцени. com.
Плюси. Проте, фнал картини, нехай навть з кончиною Захара Беркута, однозначно оптимстичний, у ньому вдчуваться вра у щасливе майбутн, у можливсть такого майбутнього… "Чи будемо ми ткати, чи будемо боротися за те, у що вримо?", - длився враженнями про роботу над "Захаром Беркутом" Роберт Патрк постив в Instagram фото смачних снданкв у лтнх Карпатах. "Це буде динамчний, красивий, змстовний, у чомусь з претензю на епчнсть фльм. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. 30 год в кнотеатр Multiplex Spartak.
У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко. У гр акторв, у хньому зовншньому вигляд, в декорацях – нде не вдчувалась награнсть чи неприроднсть. Продюсер фльму гор Олесов щиро подякував спонсорам за пдтримку фльму та спльну роботу над його просуванням: Коли знмали фльм, були перш за все зосереджен на стор. Завершити знмальний процес творц фльму планують наприкнц серпня, а прем’ра стрчки вдбудеться у 2019 роц, пише kinowar. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.
- Над фльмом працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану.