Читайте також: Вд романтики до бойовика: Найочкуванш кноновинки жовтня
Тепер залишаться переходити до друго частини плану, але слд бути максимально обережними, щоб не видати себе не виявитися загнаними в пастку. Але, все-таки, з огляду на перспективу мжнародного прокату, кольоровсть тльки б додала бонусв фльму. ua) та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Було проведено клька експедицй в Карпати, до консультацй залучен спецалсти з стор та музейн працвники. Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay. Атмосфера, яка трима вд першого кадру до останньо 132-о хвилини. ua. Над створенням давнх образв працювали швец, ковал та ювелри. Сьогодн ця дея дуже актуальна, бо ми живемо у драматичн часи, всередин твору закладен потужн, фундаментальн людськ цнност”, - зазначив режисер та додав, що хоч вн за нацональнстю кримський татарин, вважа себе полтичним укранцем, за 5 рокв вйни майже не був на батьквщин, де залишилась його мама, тож завдяки фльму намагаться розповсти про те, як Украна впродовж всього снування змушена вдстоювати право на власне снування та гднсть. 15 год вдбудеться екскурся виставкою Свт Захара Беркута.
Офцйний синопсис цього фльму насправд повинен бути приблизно таким: У мальовничих Карпатах на CGI-гор маленьке село, мешканц якого мають силу онтв, репродуктивну швидксть грибв, вдвагу спартанських царв та старйшину з рдкого металу. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Для проекту було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3 000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. Сподваюся, те, що ми зробили з командою, знайде вдгук у серцях глядачв та змусить замислитися. Кадром, де ватажок загарбникв хан Бурунда, втлений монголом Цемгдом Церенболдом, вирина з темряви, можна милуватися вчно. Бекраунд. Це не може не викликати поваги. У середин картини вдчуваться провисання – через пафосн далоги. Здаться, кожного з них можна врзати в костюмований фльм ц епохи. Укранськими землями на захд просуваться монгольська орда, очолювана ханом Бурундою.
У зйомках екшена "Захар Беркут" за мотивами однойменно повст вана Франка взьме участь велика мжнародна акторська команда з Украни, США, Казахстану, Великобритан та Монгол. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Непоганий розмах батальних сцен. Коли на одного запрошеного гостя стльки ролей, краще просто стояти на мсц, що Патрк й робить з стоцизмом. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер.
Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.