Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. Слоган фльму - У свобод моя суть.
А о 18. Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури. Захар Беркут – сторичний бойовик режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Внна, масштабний втчизняний блокбастер з бюджетом понад 110 000 000 гривень, знятий англйською мовою вдверто розрахований на свтовий прокат. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. Але досить вже критикувати. для мене це стало головним недолком Захара Беркута. Згадаймо ту ж битву пд Фермоплами, яка трапилася в 5 столтт до н.
Дал: комп’ютерний ведмдь, вже вибачте, н до чого не придатний… У головнй рол зграв голлвудський актор Роберт Патрк (Термнатор 2: Судний день). Однак не вийшло. Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна. Прем’ра Захара Беркута в укранських кнотеатрах запланована на 10 жовтня. На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав – монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди.
До реч, найяскравш з них – у виконанн саме укранських акторв. Ось ц сам голлвудськ стандарти Захара Беркута, бува, даються взнаки. Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10. Урешт-решт вона переходить на хнй бк разом з героями вста проти монголв. Монгольське вйсько руба, вбива спалю все що бачить. Зрозумло, що окупити бюджет виробництва за рахунок прокату в Укран вн не зможе н за яких обставин, про це не може бути й мови, проте фльм збираються показувати за кордоном. У монгольськй навал у "Захар Беркут" брали участь справжн монголи - актори з Монгол та Казахстану.
Розвиток сюжету. хоча ван Франко, за чию повстю знятий фльм, ще два столття тому проспойлерив увесь сюжет, фльм трима в напруз до останнього. Героям настльки вриш, що не можеш не переживати: а раптом щось пде не так? Автори сценарю таки ввели клька кношних поворотв, як додали сюжету гостроти.