Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями:
Безумовно, що Беркут – одна з найбльш очкуваних укранських кнокартин XXI столття, а якщо бути точншим – з Дня Незалежност. ua) та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури. Бурунда був в лют, коли про це дзнався. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. Зрозумло, що окупити бюджет виробництва за рахунок прокату в Укран вн не зможе н за яких обставин, про це не може бути й мови, проте фльм збираються показувати за кордоном. Вльний доступ до вентв Mind для пдписникв та спецальн умови на нш под Mind. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Зникають мотивац геров, логстика персонажв по мсцям та нод часам фльму нагаду якийсь фантастичний бойовик про телепортування та подорож у час водночас.
Фльм Ахтема Сетаблава та Джона Внна, як повсть Франка, не можна вважати сторичними у прямому сенс. Битв тут багато, але кожна з них – не просто перестрлка з лука чи схрещен меч. На велик екрани стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. ця ущелина стала для мене найважчою та цкавою роботою. Фльм виробили компан Kinorob (FIlm. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. Свобода, традиц, сторя – те, що об’дну укранцв. Бюджет стрчки чималий: 113,2 млн грн ($4,5 млн), з яких 30 млн грн видлило Держкно. Ось ц сам голлвудськ стандарти Захара Беркута, бува, даються взнаки. З настанням свтанку хану доповдають про те, що трапилося.
1241-й — монгольська орда просуваться на Захд. як будь-який приклад свтово лтератури вн не тльки вчний, а й завжди актуальний. У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Разом з Ахтемом Сетаблавим в якост спврежисера над стрчкою працю Джон Внн. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
Продовжимо про недолки. Вони ще . У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Напевно, банально не вистачило коштв. Дал: ми аж надто часто пдносимося до неба лтамо над Карпатами. Дал: фльм затягнутий, деяк сцени просто втомлюють. Дал: комп’ютерний ведмдь, вже вибачте, н до чого не придатний…