Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.
Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). А от на ши в монгольського хана – двоголовий орел (цей символ справд свого часу використовувався в геральдиц монголи)… з необхдних 75 млн. Твр вана Франка “Захар Беркут”, як уся висока класика, залишаться надзвичайно актуальним, адже перегукуться з сучаснстю. 30 год запланована прес-конференця за участ команди фльму, яку вестиме Андрй Алферов — кнознавець, кнокритик, телеведучий, член Мжнародно асоцац кнопреси (FIPRESCI). Для цього потрбно оформити пдписку за $7 на мсяць. Але нхто ж не говорить, що поганий жанровий фльм – це кнець свту. Монгольське вйсько руба, вбива спалю все що бачить.
У ньому заряд", - говорив про роботу пан Сетаблав. Жести, з яких роблять гфки. Партнер та консультант стрчки – Мжнародний Фонд вана Франка. Основну сюжетну канву повст Франка збережено: 1241 рк, громада карпатського села Тухля намагаться протистояти навал монголв. Кнострчка вийде на екрани 10 жовтня. Це завжди робочий гарний настрй.
Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр. Над проектом працювали до 40 майстрв, як дослджували сторичний одяг та створювали костюми, м допомагали ремсники з цло Украни. Ми м показували щось сво", - розповв укранський каскадер Дмитро Рудий про спвпрацю укранських казахських каскадерв. Саме через нього я зацкавився цим проктом… Та деологчна конструкця, яку прагнув втлити в життя Тугар Вовк, увйшла в конфлкт з свтобаченням Захара Беркута. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями:
Ну ось це те, що залишилося вд повст вана Франка. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. Бодай одн. цього достатньо.