У головнй рол зграв голлвудський актор Роберт Патрк (Термнатор 2: Судний день). У стрчц взяли участь актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш.
Найгрша риса фльму в його затягнутост. Каскадери кон мою особистою гордстю те, що наш укранськ артисти жодним чином не поступаються голлвудським акторам”, – наголосив Сетаблав. Довдково. До реч, варто сказати, що патротична тема Захара Беркута не вилазить на переднй план, не перетягу на себе ковдру, але скромно – як личить патротизму – стоть осторонь. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце".
Ну , зрештою, з точки зору нашого – це, поза всякими сумнвами, винятковий фльм. Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх. Мнуси картини. Ранше повдомлялося, що до знмально команди Захара Беркута придналися голвудськ колеги. Взяти хоча б до уваги амулети: у родини Беркутв центральним символом тут знак, що нагаду тризуб. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя.
У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). Прем'ра стрчки з гаслом "У свобод моя сутнсть" запланована вже на 10 жовтня 2018 року. Орда не залиша в живих нкого свою клькстю придушу будь-як вйська. Контекст - сучасних укранських реалй. Укранський кнематограф як явище, постать автора Франка сам сюжет не могли залишити байдужими. саме деологчний конфлкт для мене головним — конфлкт мж Тугаром Вовком Захаром Беркутом. Рада Беркут. Бонус. Взяти хоча б до уваги амулети: у родини Беркутв центральним символом тут знак, що нагаду тризуб. Звичайно, автори стрчки сподваються на мжнародний прокат: вкладен в зйомки грош на мсцевому кноринку вдбити в принцип неможливо.
В головних ролях: Роберт Патрк, Томм Фленаан, Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майрс, Ержан Нуримбет, Ална Коваленко