Ми працюмо над тим, аби наша журналстська та аналтична робота була яксною, прагнемо виконувати максимально компетентно. Це вимага фнансово незалежност. Пдтримайте нас за 196 грн на мсяць.Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Презентаця фльму вийшла вражаючою та перетворилася на справжн шоу.
Також кращих акторв знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США. Клепарвська, 18). Це не для 2019-го року, коли вс ми розбалуван Netflix`ами Джокерами. Головною рушйною ж силою фльму син Захара Максим – спритний молодий мисливець, який закохуться у дочку боярина Тугара Вовка. Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням. Плюс чудов карпатськ пейзаж, полпшен зйомкою з дронов певною клькстю комп'ютерно графки. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.
Контекст - сучасних укранських реалй. В Укран давно говорили про створення видовищного сторико-патротичного екшена в дус бойовика 300 спартанцв. Що сподобалося найбльше? Тепер хан буде робити все, щоб помститись та повнстю позбутись мсцевих мешканцв. Ранше повдомлялося, що першою краною в вроп, яка покаже сторичний екшн “Захар Беркут”, стане спаня.
Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн). Однак боярин Тугарин-Вовк бажа бути одноосбним правителем краю, а тому вступати з смердами в рвноправн вдносини не ма намру. Найбльш впзнаваним обличчям зрка "Термнатора 2", рдкий термнатор Т-1000, агент ФБР у серал "Секретн матерали" - Роберт Патрк. Несамовитий вд лют хан виршу знищити карпатськ поселення. Художниця Антонна Белнська розробила для сторичного екшену оригнальн костюми, частину з яких можна буде побачити на тематичнй виставц упродовж цього тижня у музейно-культурному комплекс “Львварня” (вул. Тухольц - вльн та смлив люди, хнй дм - це те, за що вони б'ються до останнього", - розповда про будвництво локац для фльму Влад Одуденко, художник-постановник стрчки.
ДетальншеЯкби в Укран знмали показували так фльми як Захар Беркут протягом усх рокв незалежност, ми б сьогодн мали зовсм ншу Украну й ншу сторю.