Але спроба спростити сюжет для розумння захдного глядача перетворити на сумш тих самих "Спартанцв" з "Престолами", а ще з "Вкнгами" вдалася не у всьому. Вд сюжету, створеного Франка, крм головних геров битви Мирослави Максима з ведмедем мало що залишилося. З не багато в чому стерли сторичний контекст, прибравши, наприклад, майже вс згадки про короля Данила Галицького. Воно й зрозумло: не наймасштабнша нацональна сторя погано розходиться в якост експортного продукту, необзнанй людин у не потрбно занадто довго вникати. Але разом з цю сторю помтно стерся нацональний колорит. Напвгол ван з Максимом, як на початку фльму бгають лсом спритно метають у дерева сокири, якби не нюанси зовншност, легко зйшли б, наприклад, за пвнчноамериканських нданцв. А вбрання (до реч, приголомшливо красиве) зачски жителв карпатсько Тухл були б цлком доречними на зйомках згаданого вже сералу "Вкнги". Хба що природа навколо них помтно багатша.
Дивться тизер онлайн на Радо МАКСИМУМ! Урешт-решт вона переходить на хнй бк разом з героями вста проти монголв. Вдмнна лрична лня, пов'язана з романом Мирослави Максима, який по сут головним гером кнооповд. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Розмах був востину голлвудський. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Режисери Ахтем Сетаблав та Джон Внн, продюсер гор Олесов, актор Олег Волощенко розповли про сво очкування вд прокату стрчки. Вдповдно, закликати людей у кнотеатри було б особливо нчим.
Сильне кно. Вд самого початку зйомок до проекту була привернута значна увага глядацько та професйно аудитор. Продюсер фльму гор Олесов щиро подякував спонсорам за пдтримку фльму та спльну роботу над його просуванням: Коли знмали фльм, були перш за все зосереджен на стор. Епчний екшн. Щось схоже на справжн кно спромоглися зробити у глядацькому сегмент поки тльки Черкаси, як вийдуть на екрани наступного року. я точно знаю, що саме я звдти взяв.
Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна. Нхто не очкував, що комусь спаде на думку ризикнути пробратися через серйозну охорону, щоб звльнити полонених. Тому що 2 години 15 хвилин – це все ж таки досить болсно для людини, звикло до куди бльш лакончних епзодв сералв. На бойовик знадобилось 50 знмальних днв, майже половина з них - 24 - були нчними. Також у фльм зграли актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш. Пд час брифнгу команда фльму подлилася враженнями вд процесу створення сторичного екшену. Наш Гладатор, День незалежност, 300 спартанцв та той же Володар перснв разом. com.