Спецально для сторичного екшену було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3 000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. Над проектом працювали до 40 майстрв, як дослджували сторичний одяг та створювали костюми, м допомагали ремсники з цло Украни.
У ньому заряд", - говорив про роботу пан Сетаблав. Про це Льввському порталу повдомили органзатори заходу. Автори залучили до партнерства дистриб'юторську компаню MMD UA та канал Украна. Продюсери: гор Олесов (компаня Kinorob, Украна); Джефф Райс, Юрй Карновський, Раджа Коллнз (компаня Cinema Day, США). У широкий прокат фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та CinemaDay за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить 10 жовтня.
тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Ну а все нше – нескнченна рзанина бг лсами. е. У проект узяли участь також голлвудськ колеги. Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх.
Перший вдвдав захд, який об’днав прес-конференцю за участ режисера та акторв, а також – перший показ фльму. Якщо ви дочитали цей матерал до кнця, ми сподвамось, що це значить, що вн був корисним для вас. Це, в першу чергу, глядацьке кно. е. Для епчних сцен на знмальному майданчику побудували з нуля селище реальних розмрв, а також – створили грську ущелину. Мсцев мисливц – брати Беркути потайки пробираються в табр, звльняють полонених вбивають сина Бурунди. Кадр з фльму "Захар Беркут"У прокат вийшов Захар Беркут – ще одне укранське кно бльш-менш патротичного спрямування. Режисер зазначив, що вс ноземн актори прочитали цю повсть ставили дуже багато запитань. “Головне, що це кно про справжню Украну.
Головне свято дня розпочнеться о 19.30 год в кнотеатр Multiplex Spartak. На гостей чекатиме цкава розповдь про проект та зустрч з його командою, а о 20.30 год — передпрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут.