Вдався саундтрек – гарний мкс електронно та симфончно музики.
Захар Беркут – повнометражний художнй фльм укрансько студ Kinorob, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Орда жорстоких вбивць-монголв, як справжнй бич Божий, незлченною голодною сараною рухаться по свту знищу усе на свому шляху. Вони показали постановч каскадерськ бо, а також — вогняне та кнне шоу. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Трейлер кнострчки: "Захар Беркут"Вийшов у прокат фльм "Захар Беркут". Клепарвська, 18) трива виставка Свт Захара Беркута. Тод у нього буде гарна доля, – подлився своми сподваннями режисер Ахтем Сетаблав.
ua) та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Отже, як можна помтити, Захар Беркут вдйшов вд повст Франка не дуже далеко, як не дуже далеко вдйшли вд опису сюжету фльму останн два абзаци (частково це було зроблено, щоб обйти деяк спойлери). Кадр з фльму "Захар Беркут" Додамо, що загалом на створення фльму пшло 1000 днв та 113 мльйонв гривень. Автори фльму подякували глядачам. Вн переходить на бк монголв.
“ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц. Саме тому ми створюмо можливсть платно щомсячно пдписки – Mind Club. Тому вноч вони пробирають до табору монголв та звльняють полонених. тому у нас був виклик, як все зняти не тльки красиво, але й чесно. Вн був запрошений стояти шановним стовпом посеред декорацй села, демонструвати потрбн емоц та ставати в потрбн пози. Також у фльм зграли актори з Украни, США, Великобритан, Казахстану та Монгол: Алекс МакНколл, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Андрй санко, Олег Волощенко, Цегмд Церенболд, ржан Нуримбет, Ална Коваленко, Рок Майерс, Олвер Тревена, Аян Отепберген, Вктор Жданов та нш. Сюжет розгортаться в 1241 роц. Пдтекст. Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити. Що сподобалося найбльше?
сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем’рою ц осен. Вд самого початку зйомок до проекту була привернута значна увага глядацько та професйно аудитор. Робота над фльмом тривала клька рокв, у нй брали участь сотн фахвцв з рзних куточкв Украни та свту.