Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.
Кадр, який залива свтло мсяця. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. хня доля настльки очевидною для глядача, що у фльм просто нема нчого несподваного. А там, де спроба – завжди ймоврнсть успху. Невелика повсть Захар Беркут укранського класика вана Франка, яку вчать у школ, непогано лягала свом виразним динамчним сюжетом у цей формат.
А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. мою особистою гордстю те, що наш укранськ артисти жодним чином не поступаються голлвудським акторам”, – наголосив Сетаблав. Фльм заснований на однойменнй новел вана Франка. Фльм не справля враження конкурентоспроможного, вн вторинний, вн банальний, таких фльмв було вже безлч. Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. Та у Захара Беркута (Роберт Патрк) свй план як цьому протистояти.
На вдмну вд багатьох сторй надихаючих поразок у цьому сегмент, в цй ми все ж таки натовкли пики загарбникам. 7 жовтня у Львов вдбувся допрем’рний показ: обрали наше мсто, тому що тут творив ван Франко, а також под повст вдбуваються на територ сучасно Льввщини. Екранзаця однойменно повст укранського класика вана Франка, у кносценарй адаптували Ярослав Войцешек та Рчард Ронат. Проте, фнал картини, нехай навть з кончиною Захара Беркута, однозначно оптимстичний, у ньому вдчуваться вра у щасливе майбутн, у можливсть такого майбутнього… Опублковано перший тизер до нового фльму вд Ахтема Сетаблава "Захар Беркут", який базуться на однойменному твор вана Франка. “сторя Захара Беркута та вдважних тухольцв – це сторя про одну з головних речей у свт – про мужнсть.
Ранше глядач побачили тизер-трейлер проекту – вдео нового для укранського ринку формату, який зазвичай використовуться голлвудськими мейджорами на етап пост-продакшну. Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням.