За його словами, сторя, описана у повст вана Франка, "про те, що ми робимо, коли наше життя опиняться пд загрозою".
У середин картини вдчуваться провисання – через пафосн далоги. Жести, з яких роблять гфки. Нагадамо, проект став переможцем Дев'ятого птчингу Державного агентства Украни з питань кно. З американського боку фльм продюсують Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. В ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко та н. На зйомки фльму пшло 113 мльйонв гривень. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити численного ворога. Головною рушйною ж силою фльму син Захара Максим – спритний молодий мисливець, який закохуться у дочку боярина Тугара Вовка.
Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна. Музику слова написав лдер гурту Святослав Вакарчук. Але спроба спростити сюжет для розумння захдного глядача перетворити на сумш тих самих "Спартанцв" з "Престолами", а ще з "Вкнгами" вдалася не у всьому. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. У понедлок, 7 жовтня, у Львов вдбудеться допрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. Захар Беркут мг бути яким завгодно, але це кно, майже не дина козирна риса якого повинна була бути у екшен. Тому до нього треба пдходити перш за все як до ндустрального продукту, де важлива не творчсть одного режисера-автора, а стан ндустр як сукупност професйних груп, кожна з яких робить свою справу добре чи н. А ця сторя (Захар Беркут - Ред. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. com.
Нам дуже важлива ваша пдтримка! тому у нас був виклик, як все зняти не тльки красиво, але й чесно. Ще один втчизняний актор, який запам’ятався яскравою грою – Олег Волощенко (Сторожова застава) у рол вона Гарда. Повторно екранзувати сюжет взявся режисер Ахтем Сейтаблав. Саундрек вд Вакарчука Безумовно, що Беркут – одна з найбльш очкуваних укранських кнокартин XXI столття, а якщо бути точншим – з Дня Незалежност. В Укран давно говорили про створення видовищного сторико-патротичного екшена в дус бойовика 300 спартанцв.
Под вдбуваються у 1241 роц. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр. Мсцев мисливц – брати Беркути потайки пробираються в табр, звльняють полонених вбивають сина Бурунди. Несамовитий вд лют хан виршу знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити численного ворога.