Пд час брифнгу команда фльму подлилася враженнями вд процесу створення сторичного екшену. Режисери Ахтем Сетаблав та Джон Внн, продюсер гор Олесов, актор Олег Волощенко розповли про сво очкування вд прокату стрчки. Розмову модерував вдомий кнокритик та ведучий Андрй Алферов.
Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер. Генеральний меда-партнер та бродкастер: телеканал УкранаЗ повст вана Франка зробили досить унверсальний дуже видовищний фльм для захдного ринку, але шкода, що настльки вторинний В ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко та н. Вн зазначив, що лтература Франка, зокрема “Захар Беркут”, прикладом свтово лтератури. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон).
Львв, вул. Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом. Кнострчка вийде на екрани 10 жовтня. Перша важлива рч стосуться жахливо бди укранського глядацького кно – нарративу. для мене це стало головним недолком Захара Беркута. Звичайно, автори стрчки сподваються на мжнародний прокат: вкладен в зйомки грош на мсцевому кноринку вдбити в принцип неможливо. Дружину Захара Беркута зграла рландська акторка Елсон Дуд особисто для мене стала прикрим винятком у фльм. Замсть цього вн хотв, щоб люди сам виршували хто як ними повинен правити, вн був готовий боротися за свою свободу ". "Основн кадри бою з монголами створювали казахськ каскадери з команди "Номад". “Це надзвичайно захоплюючий екшн з крутими акторами – не тльки укранськими.
я точно знаю, що саме я звдти взяв. Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер. Вони були здивован Карпатами, варениками з вишнею… вони були дуже готов до спвпрац, що вдчувалось на майданчику. Про картину детальнше в ефр Радо Промнь. е. Mind не залишився осторонь ц кнопод – виршив згадати, як зароджувалася дея картини, а заодно подивитися, у що вона зрештою вилилася. Упродовж двох тижнв група працювала у Карпатах, на озер Синевир, решта часу зйомки вдбувалися неподалк Кива. Це вимага фнансово незалежност. Щодо створення костюмв, аксесуарв, збро, предметв побуту, автори фльму консультувались з сториками, а також залучили до спвпрац 40 укранських майстрв ремсникв. Головну роль Захара Беркута виконав Роберт Патрк.
Режисер - Ахтем Сетаблав, який до цього зняв "Кборгв". Бюджет стрчки склав 113 млн гривень, частину з яких видлило Держкно. "Це буде динамчний, красивий, змстовний, у чомусь з претензю на епчнсть фльм. У ньому заряд", - говорив про роботу пан Сетаблав.