Як повдомляв Детектор меда, компаня Kinorob пдписала з Film.ua Group договр про надання пакету послуг на спецальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуц сторичного екшену Захар Беркут.
Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. Але разом з цю сторю помтно стерся нацональний колорит. Й тепер маленьке село Тухля на чол з Захаром Беркутом буде протистояти Бурунд з його ордою та Тугару Вовку з його дружиною. Багаття гортиме всю нч. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного. Плюс чудов карпатськ пейзаж, полпшен зйомкою з дронов певною клькстю комп'ютерно графки. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). Вн переходить на бк монголв. На гостей свята очкував сюрприз — просто перед входом до кнотеатру анматори Парку Кивська Русь влаштували видовищний перфоманс. Важко перерахувати, скльки видв рзно збро було задяно у зйомках, але те, що картинка вийшла дуже видовищною – факт.
Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. У середин картини вдчуваться провисання – через пафосн далоги. Перед показом режисер фльму Ахтем Сетаблав розповв, що голвудськ актори няк не могли зрозумти, чому увесь реквзит – натуральний, з дерева. Це труднощ перекладу. Показати справжню гропрестолвську пристрасть, чуттвсть, сексуальнсть. “Головне, що це кно про справжню Украну. Але все ж головна претензя до екранзац "Захара Беркута" не в тому, що написану Франком сторю боротьби вльного карпатського народу з монгольськими загарбниками перетворили на досить вторинний за голлвудськими мрками очевидно клшований сюжет. Слоган: У свобод моя сутнсть
Дал: комп’ютерний ведмдь, вже вибачте, н до чого не придатний… Ус геро деалзован донезмоги: тухольц, отже, хорош, а монголи поган. Будуть танц. Як свято Перуна, так три чверт фльму проходять у темряв: суцльна нч багаття. Мабуть, це факт, яким стрчка зантригувала багатьох в першу чергу. Партнер та консультант стрчки – Мжнародний Фонд вана Франка. У центр стор – Максим (Алекс МакНколл), молодший син Захара Беркута. Незабаром стало вдомо, що режисером екранзац цього твору став трумфатор Золото дзии – 2017 Ахтем Сейтаблав (його вйськова драма Кборги взяла шсть нагород). Додатков сцени зВакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ FILM. Вийшов епчний трейлер найбльш очкуваного укранського фльму ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, генеральним меда-партнером якого канал Украна.
Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. Уже сьогодн вс члени клубу: