А у Захар Беркут можна нашкребти ледве не три-чотири навть не сцени, а кадри, де можна побачити, що тут дйсно думали, як ефектно показати детал екшену. Вс нш екшн-сцени настльки ж цкаво дивитися, як заглядати у бетономшалку чи пральну машину пд час роботи.
Прем'ра стрчки з гаслом "У свобод моя сутнсть" запланована вже на 10 жовтня 2018 року. Захар Беркут не позбавлений чеснот. У гр акторв, у хньому зовншньому вигляд, в декорацях – нде не вдчувалась награнсть чи неприроднсть. Для хорошого фльму часто достатньо одного-двох сильних акторв та стльки ж – сильних персонажв. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. Жанр: бойовик, сторичний екшен Було проведено клька експедицй в Карпати. “Хороший, атмосферний, яксний сторичний фльм.
Основн зйомки фльму вдбувалися у Карпатах, зокрема, на озер Синевир та Манявському водоспад. Завершити знмальний процес творц фльму планують наприкнц серпня, а прем’ра стрчки вдбудеться у 2019 роц, пише kinowar. Можливо, тому автори фльму були милосердними та намалювали цю гору так, щоб навть той самий пересчний глядач побачив, що село Тухля та вся гора навколо не – це не дуже добре виконаний CGI-ефект. Мнуси картини. Однак перед обличчям непереможного ноземного ворога тухольський старйшина Захар Беркут (Роберт Патрк) пропону забути про чвари об’днатися в м’я дино мети – перемоги над монголами. Вдсутнсть штучного. Дв третини цього фльму можна навть переказувати без дофантазовування.
Упродовж двох тижнв група працювала у Карпатах, на озер Синевир, решта часу зйомки вдбувалися неподалк Кива. Дитяч рол в стрчц виконають Михайло Корженвський, Андрй Сторож, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вген Лебедин. У проект також узяли участь голлвудськ колеги. Мнуси картини. У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). У центр стор – Максим (Алекс МакНколл), молодший син Захара Беркута. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути - потайки пробираються в табр та звльняють полонених. А от в чому поляга безперечно сильна сторона фльму, так це в його взуальнй реалзац. Тепер вн вважа свом обов'язком помститися кривдникам знищити мсцев поселення. Зграла акторка добре, проте типаж пдтягнуте обличчя няк не вписувалось в карпатську автентичнсть 13 столття… ця накшсть, на жаль, вдчувалась так гостро, аж муляла око.