1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв — брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених.
Вийшов епчний трейлер найочкуваншого укранського релзу ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, створеного за мотивами знаково повст вана Франка. Режисер - Ахтем Сетаблав, який до цього зняв "Кборгв". Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. На що хан вдповв: Я пдкорив багато народв, завдяки таким як ти, що занадто бережуть сво майно. Хба що природа навколо них помтно багатша. Нашестя Монгольсько орди на слов'янськ земл трива. Вс елементи, одяг, навть удзики були зроблен вручну.
х взагал нема! Максим на п’ятй хвилин картини Максим на другй годин – усе ще той самий Максим: мила мордочка, пдкачаний торс, любов у серц. Читайте також: Вд романтики до бойовика: Найочкуванш кноновинки жовтня Кадр з фльму "Захар Беркут"У прокат вийшов Захар Беркут – ще одне укранське кно бльш-менш патротичного спрямування. - Над фльмом працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. Тому вноч вони пробирають до табору монголв та звльняють полонених. Мсцев мисливц на чол з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свй план, як зупинити монголв раз назавжди.
А ось у Захар Беркут з цим усе гаразд. У картин зграли: Томм Фленаган ("Хоробре серце" (1995), "Гра" (1997), "Гладатор" (2000)), Роберт Патрк ("Термнатор 2: Судний день", "Переступити межу" (2005), "Мст у Террабтю" (2006)), Елсон Дуд ("ндана Джонс Останнй хрестовий похд" (1989), мн-серал "Копальн царя Соломона"). 30 год в кнотеатр Multiplex Spartak. Захар Беркут та усе його село, щоправда, не бажають ставати залежними, але оскльки монгольська орда вже неподалк (та щоб не бути пдозрюваним у сепаратизм) Беркут пропону Вовку привести сво вйська з Галичу та плч-о-плч стати проти загарбникв. Це завжди робочий гарний настрй. Здавалося б, можна було розмахнутися на повну. Для хорошого фльму часто достатньо одного-двох сильних акторв та стльки ж – сильних персонажв. Як свято Перуна, так три чверт фльму проходять у темряв: суцльна нч багаття. саме про це наша нова псня”, - додав лдер “Океану Ельзи” та автор псн, Святослав Вакарчук.
“Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.